Hvordan virker en snorkeskinne?

Når man snorker om natten, er det, fordi tungen falder tilbage i munden, og på denne måde skaber det vibrationer i svælget, som gør det svært at trække vejret under søvnen – herved kommer der altså lyd fra mund og næse. Det er også derfor, der er fysisk umuligt at snorke, hvis man ligger på maven.

Hvis man døjer meget med snorken, kan det enten forstyrre ens egen nattesøvn eller ens partners. Nogle vælger at tage på en søvnklinik for at få gjort noget ved problemet, men dette er ikke længere nødvendigt! Man kan nemlig nu henvende sig til en dygtig tandlæge i Lyngby, der kan tilbyde en snorkeskinne, som vil være med til at afhjælpe dette problem.

Hvordan foregår det?

Først og fremmest skal man selvfølgelig henvende sig til en tandlæge, der har erfaring inden for dette område, som derefter vil sætte hele processen i gang. Man skal have lavet et aftryk af overkæden, underkæben og et sammenbid, hvor der ved hjælp af disse tre aftryk vil blive specieldesignet en skinne til den enkelte patient. Der skal samtidig laves en undersøgelse  af hele munden af tandlægen.

En snorkeskinne er relativt billig, og det er en nemmere løsning end få et længere forløb på en søvnklinik. Ved at bruge en snorkeskinne vil man heller ikke opleve kæbeledsproblemer, og det er med til at skabe frie luftveje til næsen – hvilket jo var problemet før og er årsagen til snorken.

Det er dog ikke sikkert, at det er alle, der er kvalificeret til at få en snorkeskinne – dette er noget, en kyndig og kompetent tandlæge i Lyngby kan hjælpe med at vurdere. Det er heller ikke garanteret, at en snorkeskinne kan fuldstændig afhjælpe din snorken, men den kan gøre din snorken mere udholdelig. Skinnen kan også virke til, at du oplever at snorke minimalt, så du ikke længere oplever samme forstyrrelse om natten.

Tandlægerne Lyngby Torv 1

Lyngby Torv 1

2800 Kongens Lyngby

45 87 12 26

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *