Glem togskinner og prøv de usynlige skinner

Togskinner har i mange år været den hyppigste metode inden for tandregulering. Togskinnerne har dog ikke være særligt attraktive, da togskinner er en fastsiddende og synlig bøjle. Det betyder, at det typisk kun er personer med funktionsmæssig besvær af de skæve tænder, som vælger at gøre brug af togskinnerne. Heraf er der mange personer med udseendemæssige skævheder, som derfor har fravalgt bøjlen. Skæve tænder eller mellemrum mellem tænder kan dog i høj grad påvirke livskvaliteten. Det er dog en svær balancegang, hvorvidt man er villig til at bære en synlig skinne i op til flere år for at rette op på skævhederne. Dette dilemma behøver ingen dog at stå i længere, da togskinnerne nu kan udskiftes med den nye metode Invisalign, der består af usynlige og aftagelig skinner i stedet for en fastsiddende bøjle. Du kan nemt finde en tandlæge, der udbyder Invisalign i København, Odense, Aarhus og deromkring.

Invisalign – den usynlige og aftagelige skinne

Invisalign kan ligesom togskinnerne rette tændernes skævhed, men den store fordel er uden tvivl, at skinnerne er udviklet i gennemsigtigt plast. Det betyder, at omverdenen ikke kan følge med i, at du får rettet dine tænder. Samtidigt er skinnerne aftagelige og kan derfor tages ud, hvis det alligevel findes nødvendigt. Invisalign er derfor en langt mere fleksibel metode end de fastsiddende togskinner.

Sådan får du glæde af Invisalign

Invisalign er ved at vinde ind på det danske marked, men det er stadig en relativ ny metode inden for tandregulering. Det er heldigvis muligt at finde erfarne specialister i tandregulering, som allerede har flere års erfaring med Invisalign. Her vil du komme til en forundersøgelse for at sikre, at Invisalign kan gøre det nødvendige arbejde for dig. I tilfælde, hvor Invisalign er utilstrækkeligt, vil der blive udarbejdet et forslag til en behandlingsplan, så Invisalign kombineres med andre metoder inden for tandregulering. Så er du sikker på at få et holdbart resultat, som både udseendemæssigt og funktionsmæssigt er i top. Samtidigt kan andre kosmetiske undersøgelser også tilføjes, så du eksempelvis samtidigt også får lysnet tændernes nuance.

Så længe skal du bære de usynlige skinner

Varigheden af behandlingen varierer fra person til person, men gennem forundersøgelsen kan du få et bud på, hvor længe det cirka vil tage. Det er dog vigtigt, at du bærer skinnen i de anbefalede timer, da du ellers kan forsinke forløbet. Du vil løbende få udleveret nye skinner i takt med, at de tænderne rykker sig på plads. Et typisk forløb tager fra et halvt år og op til to år, men husk på, at selvom to år lyder længe, så er skinnen jo netop både aftagelige og usynlig. Så behøver du ikke længere at frygte togskinner, som den eneste udvej til at få et flot smil.

Tandregulering Kbh

Østerbrogade 29

2100 København Ø

72108899

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *