Inman Aligner retter dine tænder på rekordtid

TandreguleringHar dine skæve tænder altid generet dig? Så bør du overveje at få foretaget en Inman Aligner tandregulering nær København, så du kan få pæne og lige tænder.

Fordele ved Inman Aligner

Inman Aligner er en bøjle, der er i stand til at gøre skæve tænder lige. Umiddelbart lyder det som en normal bøjle, men der er adskillige fordele ved netop at vælge Inman Aligner-bøjlen til at rette dine skæve tænder.

Aftagelig bøjle:

Inman Aligner-bøjlen er for det første en aftagelig bøjle, så du kan være fri fra bøjlen i fire til otte timer i døgnet. Mange personer undlader at få rettet skæve tænder på grund af frygten for at bære en synlig bøjle over en længere periode. Dette problem er elimineret ved den nye Inman Aligner-bøjle, da den blot skal benyttes omkring seksten til tyve timer i døgnet. Du kan derfor undgå at bruge bøjlen til vigtige arrangementer, hvor kan bøjlen er uønsket.

Effektiv behandling:

En anden stor fordel ved denne bøjle er, at det er en effektiv behandlingsmetode på trods af, at bøjlen ikke behøver at være på hele døgnet. Metoden giver hurtigt positive resultater, og hele behandlingsforløbet tager fra halvanden måned og op højst til fire måneder. Som en del af behandlingsforløbet vil den tandregulerende tandlæge fra Valby holde øje med forløbet for at sikre dig, at dine tænder får den ønskede tandstilling,

Minimalt tidsforbrug:

Med Inman Aligner-bøjlen er det derfor hurtigt muligt at få tænderne lige uden, at bøjlen generer alt for meget. Bøjlen er en fleksibel løsning til at få rettet tænderne på en måde der dog stadig er skånsom, og hvor der ikke er behov for store tandoperationer og lignende. Det kræver blot kontakt med tandlægen i forbindelse af udarbejdelsen af den individuelle bøjle, som herefter skal benyttes hjemmefra. De løbende tandeftersyn bliver foretaget hver anden til tredje uge, hvor tandlægen naturligvis tilpasser tiderne efter din hverdag.

Opfølgning af behandling

Som ved alle andre former for tandregulering bør der opfølges med efterbehandling for at sikre et holdbart resultat, så tænderne ikke blive skæve igen. Med efterbehandling er det muligt at undgå, at tænderne gradvist bevæger sig tilbage til deres oprindelig stilling. Efterbehandlingen er selvfølgelig også mulig at tilpasse til din hverdag, så det generer så lidt som muligt. Det er af den grund muligt at vælge en aftagelig skinne, som blot skal benyttes om natten. Den ansvarlige tandlæge vil vejlede i, hvor ofte brug af skinnen er nødvendigt.

Med Inman Aligner er det derfor muligt at få lige og flotte tænder på ingen tid, der endda kan bevares for resten af livet.

 

Tandlæge Lisbet Schrøder

Valby Langgade 185, 1tv.

Valby 2500

36 16 41 16

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *