Få rettet dine tænder på få uger

tandregulering

Uanset om du er født med skæve tænder eller om tænderne med tiden langsomt har bevæget sig ud af deres lige og naturlige position, kan det for mange have stor betydning, hvordan tandrækken ser ud. Mange mennesker drømmer sig til et tandsæt, der udover at være sundt også kan vise et smil med lige tænder.

For de, der har et sådant ønske kan det være en god idé, at kontakte en dygtig Tandlæge i fx Lyngby, hvis man gerne vil rette op på et skævt tandsæt. Der er flere muligheder, hvis man gerne vil have rettet sine tænder. Ofte vil tandreguleringen med det såkaldte Inman Aligner system være at foretrække i forhold til at mindske både prisen, men også tiden det tager for tænderne at være rettet. Inman Aligner er navnet på en aftagelig bøjle, som bliver fremstillet specifikt til dit unikke tandsæt.

Resultatet af tandreguleringen afhænger af, hvor mange timer bøjlen sidder på dine tænder om dagen. Du vil kunne se resultater allerede efter blot 6-16 uger, hvis du benytter bøjlen i 16-20 timer om dagen. Bøjlen tages af under måltider, men skal straks benyttes lige efter, hvis man ønsker hurtigere resultater. Udover at spare tid, sparer man også en hel del penge ved at benytte sig af bøjlen. Sammenlignet med den traditionelle togskinne vil man kunne spare helt op til 50 % af prisen. Derudover er det en mere velegnet løsning, da man til hver en tid kan tage den af og på. Inman Aligner bøjlen fungerer ved langsomt at presse og trække dine tænder på plads i tandbuen. Der er ingen fare forbundet ved brugen af bøjlen, men tandreguleringen kan i starten medføre ømme tænder.  Inman Aligner er efterhånden så udbredt blandt tandlæger, så du kan modtage behandlingende fleste steder i landet, blandt andet kan du få behandlingen hos en Tandlæge i Hellerup, Bagsværd, Gentofte og Søborg. Du kan også modtage tandreguleringen i en klinikken i Lyngby, hvor flere tandlæger kan fremstille din unikke bøjle.

Forbliver tænderne lige?

For at sikre, at tænderne bliver i deres nye position skal tandlægen efterbehandle tandreguleringen. Der er to muligheder. Den første mulighed er at fastgøre en tynd og usynlig ståltråd på bagsiden af de rettede tænder, så man sikrer, at tænderne ikke langsomt rykker sig tilbage på deres oprindelige plads. Den anden er, at bruge en ny aftagelig skinne om natten, som også fastholder tænderne på deres nye plads. Uanset om man vælger det ene, eller det andet, er det inkluderet i den samlede pris af behandlingen.

Tandlæge Paulina Kempa ApS
Lyngby Torv 11, 1. th.
2800 Kongens Lyngby
45 87 22 61

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *