Usynlig tandretning med Inman Aligner

Inman Aligner

Tandretninger har i mange år været forbundet med en synlig og ubekvem fastsiddende bøjle. Den fastsiddende bøjle har ikke har gjort det ønskværdigt at få rettet tænderne, medmindre det var yderst nødvendigt. Af den grund er der typisk kun udført tandretninger for de personer hvis skæve tænder ikke fungerede optimalt, og ikke for de personer som eksempelvis havde skæve tænder uden funktionsmæssige problemer. De synlige og fastsiddende bøjler har medført, at mange aldrig har fået rettet deres tænder og derfor er utilfredse med deres smil, men det kan der nu blive lavet om på gennem en ny usynlig tandretningsmetode.

Lige tænder uden synlig bøjle

Der er ingen grund til at være utilfreds med dit smil længere, da der i dag tilbydes en usynlig tandretning med Inman Aligner, som kan gøre dine skæve fortænder lige. Denne metode til tandretning henvender sig til alle personer, som ønsker at få rettet deres skæve fortænder, uanset om der er tale om en nødvendig tandretning for funktionens skyld eller en kosmetisk tandretning for at gøre dit smil flot. Inman Aligners gennemsigtige og udtagelige funktion gør bøjlen til en attraktiv løsning for personer i alle aldre, som har behov for en tandretning af fortænderne.

Fra skæve til lige tænder på kort tid

Det er endnu ikke alle tandlæger, der tilbyder denne nye behandlingsmetode inden for tandretning, men du kan heldigvis finde en centralt beliggende tandlæge i København, som tilbyder tandretning med Inman Aligner. Her vil du blive undersøgt med henblik på at sikre, at Inman Aligner er den helt rigtige behandlingsmetode til din tandstilling. Efter undersøgelsen vil der blive taget aftryk af dine tænder, så der kan laves individuelle tandskinner, som passer præcist til dine tænder, og sikrer at skinnerne ikke generer under brug.

Tandretning når det passer dig

Inman Aligners aftagelige funktion betyder, at du selv kan bestemme, hvornår du ønsker at benytte bøjlen, som du eksempelvis kan tage af til særlige begivenheder. Inman Aligners gennemsigtige funktion betyder også, at det er er meget svært at se, at du har den på, hvilket gør denne tandretningsmetode til en fleksibel og let måde at rette tænder på. Anbefalinger lyder på, at du bør benytte Inman Aligner mindst 16-20 timer hver eneste døgn i den periode, hvor du får rettet dine tænder gennem skinnerne. Varigheden af perioden varierer fra person til person, hvor simple tandretninger kan ordnes på omkring seks uger, mens større tandretninger kræver op til fire måneder. Periodens varighed afgøres også af, om du følger anbefalingerne for brug, hvilket du bør gøre for at sikre et succesfuldt og holdbart resultat, så du kan have lige tænder resten af livet. Efter afsluttet brug af Inman Aligner vil der på bagsiden af dine fortænder indsættes en wire, så tænderne bliver i den ønskede position.

 

CityDent

Tandlæge Inge Elisabeth Madsen ApS

Vester Voldgade 10

1552 København V

33 11 44 99

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *