Få lysnet dit smil med en tandblegning

Tandblegning

Gule misfarvninger opstår på tænderne i løbet af livet. Misfarvninger på tænderne opstår særligt hos mennesker, der ryger tobak eller drikker meget kaffe, te eller rødvin. Nikotinen og farvestofferne fra drikkevarerne påvirker dine tænder i så høj en grad, at en god tandhygiejne desværre ikke er nok til at fjerne misfarvningerne helt. Du kan dog heldigvis slippe for at have misfarvede tænder for altid, hvis du får lavet en skånsom og effektiv tandblegning i Århus. Herved kan tandlægen lysne pigmenten i dine tænder, så de igen er lyse og uden misfarvninger.

Tandblegning efter dit behov

Det varierer fra tandsæt til tandsæt hvor mange tænder, der skal bleges, samt hvor lyse tænderne skal blive. Af den grund er det heldigvis muligt at finde en kosmetisk tandlæge i Århus, som tilbyder en tilpasset tandblegning efter dit behov, så du opnår det ønskede resultatet. Det er på den måde muligt at undgå, at dine tænder eksempelvis bliver lysere, end du ønsker. Nogle gange er det kun nogle enkelte tænder, der har behov for en lysning, og her kan tandlægen blot blege de enkelte tænder, der har behov.

Metoder inden for tandblegning

Der eksisterer mange metoder inden for tandblegning, og det er her vigtigt at vælge en metode, som både er effektiv og skånsom. Effektiviteten sikrer, at du opnår et godt og tilfredsstillende resultat, og skånsomheden sikrer, at dine tænder ikke tager skade af tandblegningen. Du kan få en effektiv og skånsom behandling gennem både ekstern og intern blegning, hvor tandlægen vil sørge for at udvælge den metode, der passer bedst til dine tænders behov.

Få glæde af tandblegningen i lang tid

Du kan mindske risikoen for, at dine tænder hurtigt misfarves igen ved at mindske forbruget af kaffe, te, rødvin, cigaretter og andre faktorer, som misfarver tænderne. Det er dog store livsstilsændringer, og de færreste ønsker at give afkald på eksempelvis deres morgenkaffe. For at imødekomme dette problem er det heldigvis muligt at få løbende ekstra tandblegninger for at bevare dit nye og lyse smile i fremtiden.

Andre kosmetiske behandlingsmetoder

Det kan have stor positiv effekt på smilet såvel som på selvværdet at få udført en tandblegning. Der kan dog stadig være generende udseendemæssige faktorer angående tænderne, så smilet stadig gemmes væk. I tilfælde af manglende tilfredsfred med tændernes udseende er det heldigvis muligt at få udført andre kosmetiske behandlinger med eller uden en tandblegning. Det er blandt andet populært at kombinere tandblegningen med en tandregulering, hvor du kan få rettet op på dine skæve tænder eller uønskede mellemrum. Mange personer vælger også at kombinere tandblegningen med en udskiftning af kroner, så plasten får samme farve, som dine resterende tænder efter tandblegningen. Der er derfor mange muligheder inden for tandblegning og kosmetisk tandpleje, så du kan få det smil, som du drømmer om.

Tandlægerne Banegårdspladsen
V. Tina Skovlund Nielsen
Banegårdspladsen 10
8000 Århus C
86 13 56 55

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *