Sådan bliver dine tænder hvidere – uden at tage skade

Smukke, hvide tænder der sidder som perler på en snor. Dette er manges drømmescenarie. Dog er realiteten ofte en anden.

Gennem livet udsættes vores tænder for lidt af hvert. Hver gang vi spiser og drikker er vores tænder det første føde- og drikkevarer møder på deres vej. Afhængigt af hvad vi putter i munden, kan tænderne blive påvirket i form af misfarvninger, som skyldes farvestoffer i disse udefrakommende faktorer.

Uanset hvad misfarvninger på dine tænder skyldes, er der god grund til at finde en løsning på problemet.

Hos en dygtig tandlæge i Gentofte kan du komme et stort skridt nærmere drømmen om hvidere tænder.

tandblegning

Hvide tænder for alle

Der findes et hav af forskellige metoder til tandblegning. Men det kan være vanskeligt at navigere rundt i det store udbud. For hvad er mest effektivt? Og hvilken metode er bedst, hvis du ønsker at passe på dine tænder?

Der er delte meninger, men ikke desto mindre er stribevis af tilfredsstillende resultater ikke til at tage fejl af: Blege-gele giver gang på gang brede smil.

Blege-gele er et produkt, der har vundet stor anerkendelse, da det er nemt at bruge, giver hvidere tænder og tilmed ikke skader tænderne.

Dog er det vigtigt at være bevidst om, at blege-gele kan bruges på to forskellige måde.

Skyldes misfarvningerne på dine tænder længerevarende brug af medicin eller arvelige sygdomme, skal en erfaren tandlæge nær Hellerup hjælpe dig med afblegningen. For at få dine tænder hvidere uden at de tager yderligere skade, er det nemlig nødvendigt, at en tandlæge lægger blege-geleen op i de rodbehandlede tænder. På denne måde vil du hurtigt få synligt hvidere tænder på sikker og skånsom vis.

Er misfarvningerne på dine tænder derimod et resultat af aflejringer af farvestoffer i eksempelvis rødvin, kaffe og tobak, kan du selv foretage tandblegningen derhjemme. Ved at benytte en diskret plastskinne – som passer akkurat til dine tænder – med en mængde blege-gele i, kan du blege dine tænder lige netop, når det passer dig bedst. Et par timer hver dag er nok til at gøre dine tænder betydeligt hvidere uden at de tager skade.

Du kan således få nem og effektfuld tandblegning i Gentofte ved brug af blege-gele på den ene eller anden måde.

Tandblegning der virker

Er du træt af tandblegninger, der gang på gang slår fejl? Og ønsker du, at der skal ske forandringer med det samme? Så er blege-gele det rigtige valg. Tandblegning med blege-gele er den sikre og direkte vej til hvidere tænder.

Hvidere tænder vil ikke alene give dig et flottere smil, men vil også kunne give din selvtillid et boost i den helt rigtige retning.

 
Ibfelt+ Tandklinik Gentofte
Baunegårdsvej 1
2820 Gentofte
39 65 21 04

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *