En god tandlæge tager imod akutte patienter

akut tandlaege

Tandsmerter er ikke kun smerter i tanden. Tandsmerter kan påvirke hele mundregionen ved at gøre det svært at tale og indtage føde. Tandsmerters hæmmende effekt i mundregionen kan også føre til spændinger i resten af kroppen, hvilket især opleves i form af nakkespændinger og spændingshovedpine. På den måde kan tandsmerter gøre det umuligt at udføre hverdagens gøremål, og du bør derfor hurtigst muligt få en tandlæge til at undersøge dine tænder.

Reager med det samme

De voldsomme smerter forbundet med tandpine viser vigtigheden af, at du skal reagere med det samme. Smerterne skyldes desværre ofte, at der er et ubehandlet tandproblem, som allerede har skadet tænderne. Det er dog heldigvis muligt at mindske tandproblemets skader ved at få behandlet tandproblemet med det samme. Du skal derfor kontakte en tandlæge hurtigst muligt, så smerten kan lindres og problemet kan behandles.

Få en tid med det samme

Det er desværre ikke alle tandlæger, som har mulighed for at tilbyde deres patienter akutte tider ved pludselige tandsmerter. Du forbereder dig derfor bedst muligt på akutte tandsmerter ved at være tilknyttet til en fleksibel og akut tandlæge i Helsingør, som vil sørge for at give dig og andre akutte patienter en tid samme dag. En tandlæge med muligheden for at tilbyde akutte tider er en god tandlæge, da dine behov som tandlægepatient kan honoreres. Tandlægen vil i samarbejde med dig gøre alt for at forebygge mod tandproblemer gennem de regelmæssige tandeftersyn, men den gode tandlæge vil selvfølgelig også stå til rådighed, hvis der uventet skulle opstå smerter og skader på tænderne.

Bliv smertefri

Du vil blive vejledt i akut smertelindring så snart, at du er i kontakt med tandlægen. En pose med is på kinden kan midlertidigt smertelindre området, hvorefter tandplejerne og tandlægen vil sørge for, at du får en så smertefri behandling som muligt. Der er af den grund ingen grund til at frygte, at behandlingen af problemet vil gøre endnu mere ondt. Det behandlede område kan være ømt efter behandlingen, men ømheden vil hurtigt aftage lige så vel som dine spændinger og andre gener også vil aftage, når årsagen til smerten er fjernet.

Frygt ikke uventede regninger

Tilbageholdenhed i forhold til at kontakte tandlægen kan finde sted i håbet om, at tandsmerten går væk af sig selv. Det er dog sjældent tilfældet, at tandpinen går væk af sig selv – især ikke ved voldsom tandpine. For at gøre dit besøg som akut tandlægepatient lidt mere behageligt bør du udvælge en billig tandlæge nær Espergærde, der ikke tager et ekstra gebyr for akutte behandlinger. På den måde vil den gode tandlæge imødekomme dig og dine behov i forhold til hurtig behandling, smertelindring og en fair pris.

Tandlæge v/ Martin Berg
Stengade 81
Helsingør 3000
49 21 36 36

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *