Tandretning til voksne

Tandretning til voksne

Personer med skæve tænder og en skadelig tandstilling får typisk en tandretning i barndommen. Personer med skæve tænder uden en skadelig tandstilling bliver derimod ikke altid tilbudt muligheden for en tandretning. Den mangelfulde ændring af de skæve tænder kan påvirke personerne resten af livet i form af utilfredshed over udseendet, der blandt andet kan medføre dårlig selvtillid og ringe livskvalitet.

Er du blandt de personer, som aldrig har værdsat dit smil, så skal du vide, at der er gode muligheder inden for tandretning til voksne.

Den populæreste metode på området

Ønsket om lige og flotte tænder bliver ofte ødelagt en smule ved tanken om smertefulde behandlinger eller en fastsiddende bøjle, så smilet skjules endnu mere. Det er nok hovedårsagen til, at den usynlige bøjle er blevet en populær metode til tandretning. Bøjlen er af gennemsigtigt materiale, hvilket særligt er tiltalende for at undgå en synlig bøjle. Bøjlen er samtidigt en effektiv metode til at opnå det ønskede smil, da der hurtigt kan opnås succesfulde resultater. Den effektive metode er dog stadig skånsom, så der ikke opstår smerter i tænderne i forbindelse med tandreguleringen. Benyttelsen af bøjlen er også let, da bøjlen består af en aftagelige skinne, der kan tages ind og ud af munden efter behov. Der er kun fordele ved denne tandretningsmetode, hvilket har ført til den store efterspørgsel af den usynlige bøjle under navnet Invisalign.

Sådan får du fat i den populære bøjle

Ikke alle tandklinikker har teknologi, der kan udforme Invisalign-bøjlen. Alle personer med ønske om at prøve denne metode skal derfor søge efter en moderne tandklinik i Lyngby eller andre stedet landet, hvor tandklinikken har den nødvendige teknologi til at udforme bøjlen. Med nye metoder og teknologi er du som tandlægepatient sikret de bedste forudsætninger for at få et vellykket besøg hos tandlægen. Her er fokus på patientens bekvemmelighed igennem smertefrie behandlinger i topkvalitet.

Andre fordele end blot den æstetiske

Med lige og flotte tænder er dit ønskede smil forhåbentligt opnået, hvilket spreder stor glæde med sig. Det flotte smil er ikke kun til glæde for omverdenen, da smilet også har en stor positiv effekt på din selvtillid og livskvalitet. Ændringen i tandretningen kan også mindske smerter, som eksempelvis tandpine og hovedpine, der skyldtes en forkert tandstilling. Den nye tandstilling kan lette spændingen, så du slipper for spændinger, der generer dig i din hverdag. På den måde kan eksempelvis en effektiv tandregulering i Lyngby være gavnlig på flere måder, da du både opnår udseendemæssige og sundhedsmæssige fordele.

Tandlægeteam Lindberg v/Tandlæge Sofie Lindberg
Lundtofteparken 83, st. th.
2800 Kongens Lyngby
45 87 99 35

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *